Ajankohtaista

Suomalaisen työn tukeminen luo työpaikkoja

04.11.2015

Suomalaisen työn tukeminen luo työpaikkojaSuomalaisen Työn Liiton mukaan Suomeen syntyisi 10.000 uutta työpaikkaa, mikäli jokainen suomalainen käyttäisi 10 euroa enemmän kuukaudessa suomalaisiin palveluihin ja tuotteisiin. Siten kaikilla suomalaisilla on osaltaan mahdollisuus vaikuttaa Suomen talouden piristymiseen.

Kiinnostus kotimaisiin tuotteisiin sekä palveluihin on STL:n mukaan lisääntynyt. Omat valinnat saattavat kuluttajasta tuntua pieniltä, mutta isommassa mittakaavassa niillä kuitenkin on merkitystä.

Asuntoverkko-ketjun kiinteistönvälityspalveluille on myönnetty Avainlippu-merkki tunnustuksena palvelun kotimaisuudesta. Asuntoverkko-toimiston valitessasi tiedät aina ostavasi palvelua paikalliselta yrittäjältä sekä tukevasi kotimaista työtä.Asuntoverkon-blogi

04.11.2015

Lue Asuntoverkon blogia! Asuntoverkko on yksi Suomen suurimmista kiinteistönvälitysalan toimijoista, ja Asuntoverkko-toimistoja löytyy kymmeniä ympäri Suomen. Blogissamme Asuntoverkon hallituksen puheenjohtaja Tomi Sarlin ottaa esille ajankohtaisia aiheita asuntomarkkinoihin liittyen. Blogia pääset lukemaan tästä!Tarvitsetko kaupanvahvistajaa?

04.11.2015

Kaupanvahvistus

kaupanvahvistuksessa kiinteistön luovutus vahvistetaan kaikkien luovutuskirjan allekirjoittajien läsnä ollessa. Vahvistuksen voi tehdä ainoastaan kaupanvahvistaja. Ilman kaupanvahvistusta luovutus on mitätön, eikä ostaja voi saada lainhuutoa kiinteistöön. Kiinteistökaupassa myös esisopimus kiinteistön kaupasta on mitätön ilman kaupanvahvistusta. Vuokraoikeuden tai osakehuoneiston luovutuksessa ei kaupanvahvistajaa tarvitse käyttää.

Julkinen kaupanvahvistaja toimii luovutuksen todistajana ja samalla tarkistaa osapuolten henkilöllisyyden ja luovutuksen muodollisen pätevyyden.

Kaupanvahvistaja tarkistaa kiinteistön omistustiedot

Julkinen kaupanvahvistaja tarkastaa kiinteistön omistusta ja siihen kohdistuvia oikeuksia ja rasituksia koskevat tiedot sekä kiinteistöä koskevat kiinteistörekisterin tiedot. Kun luovutuksen osapuolet ovat allekirjoittaneet luovutuskirjan, kaupanvahvistaja merkitsee todistuslausumansa jokaiseen luovutuskirjaan. Todistuksesta tulee käydä ilmi luovutuskirjan allekirjoittajien nimet sekä luovutuskirjan vahvistamispaikka ja -aika. Lisäksi kaupanvahvistaja allekirjoittaa todistuksen ja merkitsee siihen kaupanvahvistajan tunnuksen.

Kaupanvahvistus maksu

Kaupanvahvistaja antaa luovutuksensaajalle ohjeet lainhuudon hakemista varten.

Kaupanvahvistaja ilmoittaa kahden päivän kuluessa luovutuksen vahvistamisesta luovutuksesta sille maanmittaustoimistolle ja kunnalle, jonka alueella luovutettava kohde sijaitsee. Kaupanvahvistuksesta perittävä maksu on 112 euroa kaupalta tai muulta luovutukselta sekä mahdolliset matkakulut.

Kaupanvahvistajan voit tilata tästä.Juhlahuoneessa järjestät onnistuneet tilaisuudet - monenlaiset.

03.11.2015

Yksi paikka moneen tilaisuuteen


Askolan Juhlahuoneen Tilat, kalusteet, kokoustekniikka, valaistus ja huippuäänentoisto mahdollistavat niin herkät perhejuhlat kuin konsertit ja edustustilaisuudetkin. Vai haluatko elokuvaillan tai kisakatsomon käyttöösi? Etsitkö paikkaa koulutuspäiville tai tyky-tilaisuuksille?

Tuo omat juomat ja ruuat. Tai tilaa palvelut paikallisilta catering-yrityksiltä ja muilta yhteistyökumppaneilta.

Tilat soveltuvat jopa 170 ihmiselle. Juhlahuone on jatkuvassa valmiudessa 50 vieraalle.
Tutustu Juhlahuoneeseen lisää tästä  http://www.juhlahuone.fi 

 ISitOK Oy
Papinkatu 19 (WSOY-talo), 06100 Porvoo
Puh. 040 53 53 567
Y-tunnus: 2203306-5

» tietosuoja- ja rekisteriseloste


Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.
Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)